2012 m. birželio 22 d., penktadienis


Sveiki! Senai nerašiau - galbūt todėl, kad susimąsčiau, ar verta tęsti toliau... Bet nusprendžiau vis dėlto rašyti!
Šiandien noriu padiskutuoti apie gyvūnėlius....
Beveik visi naminiai gyvūnėliai yra tokie mieli! Ir taip gera prie jų prisiglausti, pamyluoti, paglostyti.... Tik retas jų nemėgsta. Juk jie gali pradžiuginti mus niūrią dieną, taip pat ir prajuokinti, kai krečia pokštus.
Tarkim, mano žiurkytė - ji labai senai įlindo į plyšį, kažkur sienoje, ir niekaip negalėjome jos ištraukti. Atsimenu, kad su sese buvome nemenkai išsigandusios, bet, paskui, šast - ir išlindo! Arba kitą kart, kai sesė 18-ojo, berods, gimtadienio proga gavo dvi smiltpeles - berniuką ir mergaitę, ir jie sėkmingai sukandžiojo narvą, išbėgo, kaip aš sakau, į laisvę... Atsimenu - prieinu prie narvo, žiūriu - o gi nė vienos pelės! Po kiek laiko suradom kažkur balkone įlindusias. Po kiek laiko gimė ir mažyliai, bet ilgai negyveno su mumis - atidavėm į parduotuvę. Dar seniau turėjom (tuo pačiu metu) ir jūrų kiaulytę, ir žuvyčių pilną akvariumą. Vieną vakarą buvo pas mus atėjusi mamos draugė su savo sūneliu, kuriam dabar jau 16metų, jei neklystu...  Kiek atsimenu mūsų su sese nebuvo namuose na ir ką.... Jis pagalvojo, kad akvariume plaukiojančios žuvytės yra skirtos jūrų kiaulytei ir beveik visas jas sumaitino - o jų buvo virš dešimt, atsimenu, kaip verkiau atsistojus prie akvariumo, o narve gulinti jūrų kiaulė gulėjo išvertus pilvą. Dabar prisiminus sukelia daug juoko....  Ir išvis, visi mūsų šeimos gyvūneliai neužsibūdavo pas mus ilgai -  arba mirdavo nuo skersvėjo, ar prisivalgydavo morkų... Žinau, kad kažkuriai rūšiai žiurkyčių jų negalima.
Kartais į avariją pakliūdavo kokią katė, arba mama geranoriškai išveždavo pas mano močiutę. Taigi dabar noriu parodyti jums savo gyvūnų sąrašiuką... Ne visus prisimenu, nes jų buvo daug, bet pabandysiu:

1.Smiltpelės
2.Jūrų kiaulytė tiksliau jūrų kiaulytės nes turėjome jų daug
3.Balta katytė man atrodo buvo neveislinė (ir būtent buvo tokios akys)
4.Žuvytės dažniausiai pirkdavom gaidelius bet kiek žinau jie su kitomis žuvimis nelabai sugyvena
5.Šuo (Rotveileris,buvo čempionas parodose ir labai geras šuo bet dėja jis mirė prieš porą metų,aišku laikėme ne namie,o sode)
6.Katytė kurią turiu ir dabar pasiemėme iš globos namų šią žiemą bet greitu metu keliaus pas močiūtę nes vis verčia namus  ir mamai nepatinka,o močiūte laukia jos labai.
O kokius jūs turėjote ar vis dar turite gyvūnus?Geros dienos :*

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą